JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
CRM - dan >> CRM, frosne - dan >> HP CRM - dan

HP (Høj Protein) Kalibreringsprøver

Sidebar Image

 

 

Beskrivelse

Chokfrosne kalibreringsstandarder med højt proteinindhold (HP) til kalibrering af FTIR-udstyr. Fås i tre forskellige typer. Kalibreringsstandarderne kan benyttes som et sæt eller enkeltvis.

Matrice

Opkoncentreret mælk fra kvæg (Bovin).

Parametre

På alle HP-kalibreringsstandarder er der referenceværdier for protein.

Der kan være flere aktuelle batch, se derfor det relevante certifikat nedenfor for at få de nøjagtige referenceværdier.

Referenceværdier

Referenceværdierne ligger i området:

Protein 4,5% - 5,2%

Akkreditering

Kalibreringsstandarderne er akkrediteret af DANAK i henhold til DS/EN ISO 17034:2016 og referenceværdierne er fastsat ud fra resultater fra op til seks laboratorier.

 

HP (Høj Protein) Kalibreringsprøver – Certifikater

Gældende certifikat

 

Tidligere certifikater