HP (Høj Protein) Kalibreringsprøver
Beskrivelse |
Chokfrosne kalibreringsstandarder med højt proteinindhold (HP) til kalibrering af FTIR-udstyr. Fås i tre forskellige typer. Kalibreringsstandarderne kan benyttes som et sæt eller enkeltvis. |
||
Matrice |
Opkoncentreret mælk fra kvæg (Bovin). |
||
Parametre |
På alle HP-kalibreringsstandarder er der referenceværdier for protein. Der kan være flere aktuelle batch, se derfor det relevante certifikat nedenfor for at få de nøjagtige referenceværdier. |
||
Referenceværdier |
Referenceværdierne ligger i området:
|
||
Akkreditering |
Kalibreringsstandarderne er akkrediteret af DANAK i henhold til DS/EN ISO 17034:2016 og referenceværdierne er fastsat ud fra resultater fra op til seks laboratorier. |
HP (Høj Protein) Kalibreringsprøver – Certifikater
Gældende certifikat
Tidligere certifikater
- Certificate HP + HP Past + HP Raw Mar-2023
- Certificate HP Raw + Past Okt-2022
- Certificate HP Sep-2022
- Certificate HP Raw + Past Mar-2022
- Certifikat HP nov-2021