JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
CRM - dan >> CRM, frosne - dan >> Instruktion til optøning - dan

Instruktion til Optøning

Sidebar Image

Instruktion til Optøning af Chokfrosne Kalibreringsprøver

Chokfrosne kalibreringsprøver skal opbevares ved -18°C til -20°C.

 

  1. Optø prøverne i et vandbad til de når en temperatur på 40±1°C
    Placér prøverne i et 40-43°C vandbad i ca. 50 minutter indtil de når den rette temperatur. Prøverne placeres således at vandkanten som minimum er ved prøveindholdets niveau, men hele bægeret må ikke være under vand.

  2. Tag prøven ud af vandbadet og vend prøven 20-30 gange
    Vær opmærksom på at voldsom rystning af prøven kan forårsage oiling off. 

  3. Inspicér prøven
    Kontrollér at prøven ser homogen ud og at prøvens temperatur er 40±1°C. Er den ikke det, sættes prøven tilbage i vandbad i 10-15 min.

  4. Forbered prøven jævnfør dine forskrifter
    Prøven kan anvendes direkte fra vandbadet. Hvis dine forskrifter foreskriver køling af prøven inden brug skal dette gøres i et tempereret vandbad og ikke i et is-vandbad.

  5. Optøede prøver må ikke genbruges!
    Er optøning af prøven påbegyndt kan den ikke fryses og bruges igen. En prøve kan dog godt måles flere gange i umiddelbar forlængelse.

 

Du kan downloade en printvenlig version af optøningsmanualen her