JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
CRM - dan >> CRM, frosne - dan >> Råmælk CRM - dan

Rå Mælk Kalibreringsprøver

Sidebar Image

 

Beskrivelse

Chokfrosne kalibreringsstandarder af råmælk til kalibrering af FTIR-udstyr. Fås i fem forskellige typer. Kalibreringsstandarderne kan benyttes som et sæt eller enkeltvis.

Matrice

Råmælk fra kvæg (Bovin).

Parametre

Antallet af parametre med referenceværdier er produktafhængig. På alle fem kalibreringsstandarder af rå mælk er der referenceværdier for fedt, protein, lactose og tørstof. Derudover er der på tre af produkterne referenceværdi for casein og én produkttype har referenceværdi for frysepunkt.

Der kan være flere aktuelle batch, se derfor det relevante certifikat nedenfor for at få de nøjagtige referenceværdier.

Referenceværdier

Referenceværdierne ligger i området:

Fedt 1,2% - 7,1%
Protein 3,0% - 4,5%
Lactose 4,0% - 5,5%
Tørstof 10% - 17%
Casein 2,6% - 3,6%
Frysepunkt -0,517°C til -0,520°C

Akkreditering

Kalibreringsstandarderne er akkrediteret af DANAK i henhold til DS/EN ISO 17034:2016 og referenceværdierne er fastsat ud fra resultater fra op til syv laboratorier. 

 

Rå Mælk Kalibreringsprøver – Certifikater

Gældende certifikat

 

Tidligere certifikater