Rå Mælk Kalibreringsprøver
Beskrivelse |
Chokfrosne kalibreringsstandarder af råmælk til kalibrering af FTIR-udstyr. Fås i fem forskellige typer. Kalibreringsstandarderne kan benyttes som et sæt eller enkeltvis. |
||||||||||||
Matrice |
Råmælk fra kvæg (Bovin). |
||||||||||||
Parametre |
Antallet af parametre med referenceværdier er produktafhængig. På alle fem kalibreringsstandarder af rå mælk er der referenceværdier for fedt, protein, lactose og tørstof. Derudover er der på tre af produkterne referenceværdi for casein og én produkttype har referenceværdi for frysepunkt. Der kan være flere aktuelle batch, se derfor det relevante certifikat nedenfor for at få de nøjagtige referenceværdier. |
||||||||||||
Referenceværdier |
Referenceværdierne ligger i området:
|
||||||||||||
Akkreditering |
Kalibreringsstandarderne er akkrediteret af DANAK i henhold til DS/EN ISO 17034:2016 og referenceværdierne er fastsat ud fra resultater fra op til syv laboratorier. |
Rå Mælk Kalibreringsprøver – Certifikater
Gældende certifikat
Tidligere certifikater
- Certificate Raw Milk Maj-2023
- Certificate Raw Milk Nov-2022
- Certificate Raw Milk Jun-2022
- Chokfrozen Certified Reference Material batch Dec-21
- Rå Mælk Certificeret Reference Materiale, Mrk. ’Jun 21’
- Resultatark_Mar-21_version2