JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
CRM - dan >> CRM, frosne - dan >> Skummetmælk CRM - dan

Skummetmælk Kalibreringsprøver

Sidebar Image

 

Beskrivelse

Chokfrossen kalibreringsstandard af skummetmælk (SKM) til kalibrering af FTIR-udstyr. Fås i én type.

Skummetmælkskalibreringsstandarden kan benyttes sammen med konsummælksstandarderne, se dem her.

Matrice

Pasteuriseret skummet mælk fra kvæg (Bovin).

Parametre

På skummetmælkskalibreringsstandarden er der referenceværdier for fedt, protein, lactose og tørstof.

Der kan være flere aktuelle batch, se derfor det relevante certifikat nedenfor for at få de nøjagtige referenceværdier.

Referenceværdier

Referenceværdierne ligger i området:

Fedt 0,04% - 0,10%
Protein 3,0% - 4,0%
Lactose 4,5% - 5,5%
Tørstof 9% - 10%

Akkreditering

Kalibreringsstandarderne er akkrediteret af DANAK i henhold til DS/EN ISO 17034:2016 og referenceværdierne er fastsat ud fra resultater fra op til syv laboratorier.

 

Skummetmælk Kalibreringsprøver – Certifikater

Gældende certifikat

  

Tidligere certifikater