Valle Kalibreringsprøver
Beskrivelse |
Chokfrosne kalibreringsstandarder af valle til kalibrering af FTIR-udstyr. Fås i tre forskellige typer. Kalibreringsstandarderne kan benyttes som et sæt eller enkeltvis. |
||||||||
Matrice |
Pasteuriseret valle fra ostefremstilling (Bovin). |
||||||||
Parametre |
På alle vallekalibreringsstandarder er der referenceværdier for fedt, protein, lactose og tørstof. Der kan være flere aktuelle batch, se derfor det relevante certifikat nedenfor for at få de nøjagtige referenceværdier. |
||||||||
Referenceværdier |
Referenceværdierne ligger i området:
|
||||||||
Akkreditering |
Kalibreringsstandarderne er akkrediteret af DANAK i henhold til DS/EN ISO 17034:2016 og referenceværdierne er fastsat ud fra resultater fra op til seks laboratorier. |
Valle Kalibreringsprøver – Certifikater
Gældende certifikat
Tidligere certifikater
- Certificate Whey Mar-2023
- Certificate Whey Okt-2022_Version2
- Certificate Whey Okt-2022
- Resultatark Valler batch Apr-22
- Resultatark_ Valler april 2021
- Certifikat batch Dec-20 Valler