JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
CRM - dan >> CRM, frosne - dan >> Valle CRM - dan

Valle Kalibreringsprøver

Sidebar Image

 

Beskrivelse

Chokfrosne kalibreringsstandarder af valle til kalibrering af FTIR-udstyr. Fås i tre forskellige typer. Kalibreringsstandarderne kan benyttes som et sæt eller enkeltvis.

Matrice

Pasteuriseret valle fra ostefremstilling (Bovin).

Parametre

På alle vallekalibreringsstandarder er der referenceværdier for fedt, protein, lactose og tørstof.

Der kan være flere aktuelle batch, se derfor det relevante certifikat nedenfor for at få de nøjagtige referenceværdier.

Referenceværdier

Referenceværdierne ligger i området:

Fedt 0,04% - 0,29%
Protein 0,6% - 4,0%
Lactose 3,0% - 5,5%
Tørstof 4,5% - 10,5%

Akkreditering

Kalibreringsstandarderne er akkrediteret af DANAK i henhold til DS/EN ISO 17034:2016 og referenceværdierne er fastsat ud fra resultater fra op til seks laboratorier.

 

 

Valle Kalibreringsprøver – Certifikater

Gældende certifikat

 

Tidligere certifikater