Produkter
Beta-glucan er en gruppe af polysaccharider, som er tilstede i cellevæggen af korn. Denne polymer bliver nedbrudt til kortere kæder og/eller dens monomer glucose i malting processen.
De korte kæder og monomeren opnår ved denne nedbrydelse en højere opløselighed, som betyder at beta-glucanen bliver båret igennem "mashing"-processen. Problemet med dette, er at beta-glucan øger viskositeten af "Mash" og "wort", som derved kan forsage længere filtrerings tider eller i ekstreme tilfælde helt tilstoppe filteret.
Beta-glucan har udover de trælse filtrerings problemer, vist gode kræft - og blodprobshæmmende virkninger.
Beta-glucan indholdet er derfor vigtigt for bryggerierne, så de kan forudse eventuelle problemer. Det bliver analyseret i følge Analytica EBC - 3.10.2 referencen.
I den reference metode, står vi navngivet som leverandør af beta-glucan standard og calcofluor reagens. Vores fulde katalog ses herunder:
Navn | Bestillings nummer |
Beta-glucan Standard, 300 mg/L, 200 mL | DHB12 |
Beta-glucan Standard, 500 mg/L, 45 mL | DHB13 |
Calcofluor reagnet II, 500 mL | DHB16 |
Calcofluor pulver, 1 g | DHB14 |
Calcofluor pulver, 5 g | DHB15 |