Vores analyse-portfolio indenfor mejeriområdet er meget stor og inkluderer udover de gængse standarder:
-
ISO,
-
NMKL,
-
AOAC
-
GB-metoder (kinesisk standard).
Se en liste over alle certificeringer og akkrediteringer her.
Der er mange udfordringer forbundet med løbende at udvikle og levere nye, friske måltider af god kvalitet og samtidig leve op til gældende lovgivning om fødevaresikkerhed, og minimere omkostninger og spild i det daglige. Det gælder både indenfor catering, storkøkkener og restauranter.
Du forpligter dig til at opretholde din egenkontrol, dokumentere måltidernes holdbarhed og du skal vælge de relevante og korrekte analyser.
Mange hospitalskøkkener er desuden forpligtet til at leve op til de højeste fødevaresikkerhedsstandarder, da de leverer måltider til syge og sårbare.
Uanset om du arbejder i et hospitalskøkken eller på en fast food restaurant, er det vigtigt at overholde standarden for fødevarer-sikkerhed.
Når du vælger os som samarbejdspartner, hjælper vi dig med alt fra dokumentation af holdbarhed, egenkontrol/ audit, valg af analyser og meget mere.
Derudover kan vi hjælpe med opfølgning ved konstatering af Listeria monocytogenes.
Vi har stor erfaring med rådgivning af alle former for køkkener og restauranter. Vores rådgivere hjælper med egenkontrol, analyseplaner og holdbarhedsfastsættelse, og vi har også mulighed for at udføre 3. parts audits skræddersyet jeres behov.
Vi vil gerne høre fra dig
Skal vi hjælpe dig med din egenkontrol, dokumentation af holdbarhed, eller noget tredje? Kontakt os i dag og vi finder sammen den rette løsning til dig.