JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Rådgivning om fødevarer >> Kursus >> Allergener kursus

Kursus i allergener

Sidebar Image

allergener

Vi tilbyder kurser i:

Allergenmærkning

Få styr på regler og lovgivning på området og hvordan de skal tolkes. Hvad skal mærkes og hvad skal ikke mærkes. Praktiske eksempler på både rigtige og forkerte mærkninger, spormærkning og myndighedsafgørelser.

Risikovurdering

Hvordan gribes en risikovurdering for allergener an? Hvordan sikrer man at man ikke uden at vide det introducerer et allergen med en råvare eller ved overslæb i produktionen? Hvordan vurderer man om produkter må/skal spormærkes?

Virksomhedsmålrettede kurser

Vi tilbyder at tilrettelægge målrettede kurser til den enkelte virksomhed med udgangspunkt i produktion og produkter. Vi gennemgår alt fra den generelle lovgivning over risikovurdering og til mulige analyser.

 

Hvorfor tage et Allergenkursus?

Et udeklareret eller forkert mærket indhold af allergener, er en af de hyppigste årsager til tilbagetrækning af varer fra markedet.

For en række stoffer er allergier så hyppige og de sundhedsmæssige konsekvenser så alvorlige, at der er lovgivningsmæssigt krav om, at indhold af stofferne skal fremgå tydeligt af mærkningen.

Vi har stor ekspertise inden for allergener, både med hensyn til mærkning, teoretisk og praktisk risikovurdering og analyser.

Vi udbyder både generelle og virksomhedsrettede kurser i allergener og allergenmærkning.

 

Kontakt os med spørgsmål og bestil kurser:

Rådgivning

Rådgivning
Food consultancy teamet