Kursus i egenkontrol
Mangler du eller dine medarbejder en solid viden indenfor egenkontrol og HACCP, hvilken risiko der kan være ved produktion af fødevare, hvad CCP og GMP dækker over, eller hvilke krav der er til analyser af dit produkt? Så lad Eurofins Steins Laboratorium A/S klæde dig godt på med et kursus som netop dækker dine behov.
Egenkontrol, hygiejne og risikovurderinger er centrale elementer ved produktion af fødevarer. Det er lovpligtigt for alle virksomheder, der tilbereder, serverer, sælger eller transporterer fødevarer, at udarbejde et egenkontrol-program og en risikovurdering, som overholder dansk lovgivning. Desuden skal medarbejdere, der håndterer fødevarer, uddannes eller instrueres i korrekt behandling af fødevarer.
Muligheder for kursus
Eurofins Steins Laboratorium A/S udbyder både generelle kurser og målrettede kurser til den enkelte virksomhed efter aftale.
Dette kan fx være et generelt kursus i egenkontrol-program, eller et specifikt HACCP-kursus, hvor din produktion gennemgåes med henblik på at undersøge, hvilke risikoer der kan være ved produktionen af fødevarer, indenfor bakteriologiske, kemiske, fysiske forhold eller allergener. Det kan indeholde udarbejdelse af HACCP-plan og identificere CCP i din produktion, samt en vurdering af hvad skal der føres egenkontrol over.
Vi vil gerne høre fra dig
Vores rådgivere har praktisk erfaring fra fødevareindustrien – både fra produktionen, engros og detail – og de har dybdegående kendskab til myndigheders krav.
Kontakt os i dag, for at sammensætte det kursus der dækker jeres behov.