JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Rådgivning om fødevarer >> Kursus >> Holdbarhed kursus

Kursus i holdbarhed

Sidebar Image

holdbarhed kursus

Hvordan vurderer man holdbarheden på et produkt? Hvilken dokumentation er nødvendig? Hvilken udløbsdato er det sikkert at sætte på en vare og hvad er de lovmæssige krav?
Bliv klogere på, hvordan du griber en holdbarhedsvurdering an, ved at deltage i et af Eurofins Steins Laboratoriums målrettede kurser i holdbarhedsvurdering.

Kursus i holdbarhedsvurdering

På kurset gennemgås blandt andet:

  • Faktorer af betydning for holdbarhed herunder mikrobiologi
  • Teknologiske muligheder til forlængelse af holdbarhed
  • Hvordan man planlægger og udfører litteratur-studier til baggrundsdokumentation
  • Sensoriske forandringer over tid
  • Praktiske øvelser
  • Fastsættelse af holdbarhed
    • Baggrund lovgivning
    • Praktisk fastsættelse af holdbarhed 
      • Relevante overvejelser
      • Realtime test
      • Prædiktive modelleringer
      • Accelereret test
  • Mærkning af holdbarhed

Kursus "Effektiv styring af Listeria"

Vi kan tilbyde et 2 timers kursus for op til 15 medarbejdere, der tager udgangspunkt i praktisk erfaring, og vi anvender billeder til at illustrere pointer.
Vi ligger vægt på gode diskussioner mellem underviser og deltagere.

Efter kurset har medarbejderne en god viden om, hvilke parametre der er vigtige, for at kunne sikre effektiv styring af Listeria.

Kurset henvender sig både til nyansatte og erfarne medarbejdere, der har brug for en genopfriskning af viden på området.

På kurset vil der blive fokuseret på følgende:

  • Mikrobiologi – generelt samt Listeria
  • Vækstbetingelser
  • Listeriose (sygdom forårsaget af Listeria)

Kurser kan også målrettes den enkelte virksomheds udfordringer eller behov.

Holdbarhed og sensorik

Holdbarhed og sensorisk bedømmelse er tæt forbundet. Eurofins Steins Laboratorium A/S har et professionelt panel af smagseksperter der tilbyder sensoriske bedømmelser af produkter. Vi tilbyder desuden kurser i Sensorik, hvor I kan blive klædt på til at foretage sensoriske vurderinger internt i jeres virksomhed. Vores sensoriske kursus inkluderer en grundsmagstest, teori og forskellige praktiske sensoriske øvelser.

Slip for besværet. Lad os udføre arbejdet

Vi tilbyder ikke kun kurser, men kan som laboratorium også stå for den praktiske udførelse. Både med hensyn til harskningsparametre, vitaminanalyser, accelererede forløb, real time studier og sensoriske bedømmelser. Læs mere om fastsættelse af holdbarhed her. 

Vi vil gerne høre fra dig. Kontakt os med dine spørgsmål:

Rådgivning

Rådgivning
Food consultancy teamet